Nopeat sarvet

26.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopeat sarvet

Ainekset

12 kappaletta
1 3 dl vehnäjauhoja
2 1 dl ruisjauhoja
3 2 tl leivinjauhetta
4 2 dl juustoraastetta
5 50 g margariinia
6 2 dl maitoa
Täyte:
1 75 g kinkkukuutioita
2 2 dl juustoraastetta
Voiteluun:
1 1 kananmuna
Koristeluun:
1 seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 177 g
Proteiinia 10 g 114 g
Rasvaa 10 g 114 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 766 9193
Energiaa kcal 183 2197

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Varo sekoittamasta liikaa, ettei taikinasta tule sitkeää. Kuutioi kinkku täytettä varten. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levyt kuuteen sektooriin ja nosta täytettä taikinakolmioiden leveään päähän. Kierrä palat rulliksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Taivuta sarven muotoon pellille leivinpaperin päälle. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä tai kaurahiutaleita. Paista sarvia 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: croissant kinkku voisarvi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5