Nopeat rucolavohvelit

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopeat rucolavohvelit

Ainekset

9 annosta
1 1 pussi (250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
2 0,5 l sitruunanmakuista kivennäisvettä
3 2 tl leivinjauhetta
4 1 dl juoksevaa rasvaseosta
5 50 g rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 8 g 76 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 320 2881
Energiaa kcal 77 689

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kivennäisvesi kulhoon. Sekoita leivinjauhe jauheseoksen joukkoon. Vatkaa seos kivennäisveden joukkoon. Sekoita taikinaan rasvaseos ja pieniksi hienonnettu rucola. Anna taikina turvota 5 minuuttia. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: vohveli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5