Nopeat parsa-savulohipiiraat

11.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopeat parsa-savulohipiiraat

Ainekset

8 kappaletta
1 8 vihreää parsaa
2 4 lehtitaikinalevyä
3 1 paketti viipaloitua kylmäsavukirjolohifileetä (90 g)
4 100 g valkosipulituorejuustoa
5 1 kananmunan keltuainen
6 2 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 63 g
Proteiinia 5 g 39 g
Rasvaa 14 g 109 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 728 5825
Energiaa kcal 174 1392

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinat ja leikkaa ne kahtia. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sivele sillä taikinapalojen reunat. Jaa kirjolohifileet taikinapaloille ja nosta päälle vierekkäin parsapalat. Sekoita lopun keltuaisen joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli. Nostele seos päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 12–14 minuuttia.Paistolämpötila: 225 astettaPaistoaika 12 - 14 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5