Nopeat mansikkaviinerit

21.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopeat mansikkaviinerit

Ainekset

16 kappaletta
1 1 paketti (500 g/ 8 kpl) esikaulittuja voitaikinalevyjä
2 1 kananmuna
Täyte
1 2 prk (à 200 g) maustettua rahkaa (sitruuna, vanilja)
2 1 dl kookoshiutaleita
3 1 limetin hienoksi raastettu kuori
4 1 rkl limetin mehua
Päälle
1 2 - 3 dl mansikoita
2 tomusokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 240 g
Proteiinia 4 g 65 g
Rasvaa 16 g 252 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 911 14573
Energiaa kcal 218 3483

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: tomusokeria

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä voitaikinalevyt leivinpaperoiduille uunipelleille sulamaan noin tuntia ennen valmistamista. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Yhdistä kulhossa rahka, kookoshiutaleet sekä limetinkuori ja -mehu. Voitele taikinalevyt vatkatulla kananmunalla. Lusikoi levyjen keskelle pari lusikallista rahkatäytettä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes taikinalevyt kohoavat lehteviksi ja saavat kauniin värin. Anna jäähtyä. Viimeistele viinerit tuoreilla, viipaloiduilla mansikoilla ja tomusokerilla. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5