Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea siskonmakkarakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Siskonmakkarasta voi valmistaa myös kastikkeen. Mausta siskonmakkarakastike muun muassa salsaketsupilla ja tarjoa perunamuusin ja vihannesta tai raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

1 kpl
Siskonmakkaroita (500g)
1 rkl
Öljyä
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 rkl
Salsaketsuppia
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Tummaa kastikesuurusta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä. Purista siskonmakkaroista suoraan pannulle pieniä palloja ja anna paistua välillä käännellen. Paista makkarat kahdessa erässä. Nosta lopuksi kaikki makkarat pannuun ja kaada joukkoon vesi ja murennettu liemikuutio. Lisää pannulle ketsuppi ja soija ja sekoita tasaiseksi. Ripottele päälle kastikesuurus ja sekoita, kunnes kastike on sakeaa. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Tarkista maku ja notkista tarvittaessa vedellä. Tarjoa perunamuusin ja vihannesten tai raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.