Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea nakkistroganoff

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Nakkeja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
Öljyä
200 g
Paseerattua tomaattia
1 dl
Lihalientä
Mustapippuria
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
1 dl
Ruokakermaa
1 kpl
Herkkukurkku

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele nakit. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista nakit öljyssä pannussa ja siirrä kattilaan. Ruskista myös sipulisilppu kevyesti ja siirrä kattilaan.

300 - 400 g
Nakkeja
1 kpl
Sipuli
Öljyä
2

Lisää kattilaan paseerattu tomaatti ja tilkka lihalientä sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti. Sekoita joukkoon kerma ja tarkista maku.

200 g
Paseerattua tomaattia
1 dl
Lihalientä
Mustapippuria
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
2 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
1 dl
Ruokakermaa
3

Kuutioi herkkukurkku ja sirottele kuutiot kastikkeen pinnalle. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

1 kpl
Herkkukurkku
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.