Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea nakkimunakas

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

5 kpl
Kananmunaa
4 rkl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Musta- tai valkopippuria
1/2 kpl
Sipuli
2 kpl
Keitettyä peruna
6 kpl
Nakkia
1 rkl
Öljyä
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko kananmunat kulhoon, sekoita niiden rakenne rikki ja lisää joukkoon vesi, suola ja pippuri. Viipaloi perunat, sipuli, ja nakit valmiiksi. Kuumenna öljyä paistipannulla. Paista miedolla lämmöllä sipulia hetken aikaa. Lisää perunaviipaleet ja nakit. Kaada munakasseos päälle ja jatka kypsentämistä työntäen lastalla kohti pannun keskustaa, kunnes munakas alkaa hyytyä. Kypsennä munakasta hetki kannen alla. Munakas on kypsä, kun se pysyy hyvin kasassa, mutta pinta ei ole vielä täysin kuiva. Koristele persiljalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.