Nopea meksikolainen papupata

25.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopea meksikolainen papupata

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 - 2 sipulia
3 1 rkl öljyä
4 1 prk (410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
5 1 - 1,5 dl valmista tomaatti-kasviskastiketta
6 oreganoa, mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 67 g
Proteiinia 24 g 98 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 508 6030
Energiaa kcal 360 1441

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää kuoritut, hienonnetut sipulit ja tarpeen mukaan öljyä. Hauduta hetki. Sekoita joukkoon pavut ja maustekastike. Sekoita ja kiehauta. Mausta. Tarjoa lisänä tortillachipsejä.

Teksti:
© SOK
Avainsanat: jauheliha pata pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5