Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea lihakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lihakeitto valmistuu nopeasti ja helposti suikaloidusta naudanlihasta, kaalista ja juureksista. Koristele lihakeitto lopuksi persiljalla.

Ainekset

300 g
naudan paistisuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa
400 g
Keräkaalia
400 g
Perunaa
300 g
Lanttua
2 kpl
Porkkanaa
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutio
5 - 6 kpl
Maustepippuria

Pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä. Mausta suolalla. Huuhtele kasvikset. Kuutioi kaali, kuori ja paloittele perunat, lanttu ja porkkanat.

300 g
naudan paistisuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa
400 g
Keräkaalia
400 g
Perunaa
300 g
Lanttua
2 kpl
Porkkanaa
2

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää lihasuikaleet ja keitä muutama minuutti. Kuori vaahtoa pois kauhalla, kunnes sitä ei enää synny.

1 l
Vettä
3

Lisää liemeen liemikuutiot, juurekset ja kaali. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

2 kpl
Lihaliemikuutio
5 - 6 kpl
Maustepippuria
Persiljaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
|
Muokattu: 4.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

267

1118

8,5 g

2,0 g

23,0 g

8,8 g

5,0 g

21,5 g

3,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli