Nopea katkarapucaesar

27.8.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopea katkarapucaesar

Ainekset

2 annosta
1 200 g salaattisekoitusta (1 pss)
2 180 g katkarapuja (pakaste)
3 100 g krutonkeja
4 1 dl parmesaanilastuja
Kastike
1 5 kpl anjovisfileitä
2 0,5 dl majoneesia
3 0,5 dl maitoa
4 0,5 dl parmesaaniraastetta
5 1 valkosipulinkynsi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 45 g
Proteiinia 22 g 45 g
Rasvaa 13 g 26 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 1 260 2520
Energiaa kcal 301 602

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kastike. Murskaa anjovikset ja sekoita joukkoon majoneesi, maito, parmesaani ja murskattu valkosipuli. Sekoita kulhossa salaatin joukkoon kastike ja sulaneet katkaravut. Jaa salaatti kahdelle tai kolmelle lautaselle. Levitä pinnalle krutongit ja parmesaanilastut.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5