Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea juustofondyy

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 dl
Valkoviiniä
1 tl
Sitruunamehua
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
400 g
Juustoraastetta (punaleimaista emmentalia)
Ripaus mustapippuria
1/4 tl
Paprikajauhetta

Lisäksi

Kuivahtanutta kuorellista vaaleaa leipää
Erilaisia kasviksia tai hedelmiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hiero teflonkattilan reunoja valkosipulilla. Kaada kattilaan valkoviini, sitruunamehu, maissitärkkelysjauho ja juustoraaste. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta mustapippurilla ja paprikajauheella.Jos omistat fondyypadan, kaada seos pataan. Nosta pata liekin päälle pöytään. Leikkaa leipää reilunkokoisiksi kuutioiksi, pujota haarukkaan ja kasta juustoon. Leipäpalojen lisäksi kastettavaksi sopivat myös esimerkiksi tuore paloiteltu päärynä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.