Nizzalainen salaatti

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nizzalainen salaatti

Ainekset

4 annosta
1 6 keitettyä perunaa
2 3 keitettyä munaa
3 3 tomaattia
4 pala purjoa
5 250 g vihreitä papuja
6 2 prk tonnikalaa
7 4 rkl mustia oliiveja
Ranskalainen kastike:
1 0,75 dl öljyä
2 3 rkl valkoviinietikkaa
3 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 30 g 122 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 013 8053
Energiaa kcal 481 1925

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi ja purjo renkaiksi. Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä. Kokoa salaatin aineet vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pavut peruna tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5