Nauriskupposet

18.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nauriskupposet

Ainekset

4 annosta
1 8 kpl pientä naurista
Lisäksi:
1 100 g ohutta kalkkunaleikettä
2 0,75 dl pieneksi silputtua purjoa
3 3 - 4 rkl margariinia tai voita
4 kuivattua oreganoa
5 (suolaa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 9 g 37 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 636 2542
Energiaa kcal 152 607

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese nauriit huolella ja keitä lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa nauriista kannet irti ja koverra sisus kupiksi. Leikkaa kalkkunaleike ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla. Täytä kupit ja pane jokaisen kupin päälle vielä nokare voita. Paista kuppeja vielä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kalkkuna nauris
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5