Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Naudanlihavartaat ja jogurttikastike

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista naudanfileestä vartaita. Anna lihan marinoitua kunnolla. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset

Vartaat

600 g
Naudanfileetä

Marinadi:

1 rkl
Jauhettua korianteria
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
3 g
Pala tuoretta inkivääriä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
4 rkl
Rypsiöljyä

Jogurttikastike:

3 dl
Turkkilaista jogurttia
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
2 tl
Sitruunamehua
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa naudanfilee poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja hakkaa ne kevyesti nyrkillä.

600 g
Naudanfileetä
2

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Nosta pihvit pakastepussiin ja kaada päälle marinadiseos. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Kääntele pussia muutaman kerran.

2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
4 rkl
Rypsiöljyä
3 g
Pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
1 rkl
Jauhettua korianteria
3

Sekoita kastikkeen ainekset muutamaa tuntia ennen tarjoamista, jotta maut vetäytyvät.

Suolaa
2 tl
Sitruunamehua
2 rkl
Mietoa curryjauhetta
3 dl
Turkkilaista jogurttia
4

Pyyhi pihveistä marinadi pois, ja pujottele pihvit liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa vartaat nopeasti keskilämpöisellä grillillä käännellen. Tarjoa jogurttikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.