Naudanlihan marinointi

15.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Naudanlihan marinointi

Ainekset

1 1 dl punaviiniä tai punaviinietikkaa
2 2 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 1 porkkana
5 1 - 2 valkosipulinkynttä
6 1 tl suolaa
7 0,5 tl mustapippurirouhetta
8 1 laakerinlehti
9 nippu timjamia, muutama sipulinvarsi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 6 g
Proteiinia 1 g
Rasvaa 27 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 1431
Energiaa kcal 342

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Varaa kaikki ainekset esille. Puhdista ja kuivaa lihan pinta.2. Hienonna kasvikset. Yhdistä kaikki aineet marinadiksi.3. Vuoraa kulho isolla pakastepussilla ja kaada marinadi siihen.4. Nosta liha pussiin ja purista ilma pois pussista. Sulje pussin suu solmulla.Kääntele lihaa pussissa ja nosta kylmään. Käännä taas ja mausta ainakin 8 tuntia.

© SOK
Avainsanat: marinadi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5