Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Naskalien pastapaistokset

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

350 g
Rakettispagettia

Jauhelihakastike:

400 g
Nauta-sikajauhelihaa
4 dl
Pastakastiketta
1/2 dl
Vettä

Juustokastiketta:

25 g
Margariinia
3 rkl
Vehnäjauhoja
6 dl
Maitoa
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
100 g
Sulatejuustoa
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista jauheliha ja sekoita siihen valmis pastakastike sekä vesi. Anna kiehua 10-15 minuuttia. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lämmin maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Kuumenna ja sekoita, kunnes kastike kiehahtaa. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää sulatejuusto ja sekoita kastike tasaiseksi. Levitä voideltujen pikkuvuokien (noin 3 dl vetoisuudeltaan) pohjalle puolet spagetista ja kaada päälle jauhelihakastike. Nosta päälle loput spagetista. Valuta vuokien päälle juustokastiketta ja ripottele niiden pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.