Nasi goreng

20.12.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nasi goreng

Ainekset

4 annosta
1 250 g valkokaalia
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 rkl öljyä
4 2 tl currya
5 5 dl keitettyä basmatiriisiä
6 1 prk (220 g) ananaspaloja tai -murskaa omassa mehussaan
7 2 rkl makeaa soijakastiketta
8 2 tl sambal oelek -maustetta (tai vahvaa chilikastiketta tai currytahnaa
9 1 pussi (180 g) isoja pakastekatkarapuja
Munakas
1 1 tl öljyä
2 2 kananmunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 161 g
Proteiinia 14 g 56 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 229 4915
Energiaa kcal 294 1175

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja suikaloi kaali. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä kaalia, valkosipulia ja currya, kunnes kaali pehmenee.Lisää keitetty riisi, valutettu ananas ja mausteet. Paista hetki keskilämmöllä. Lisää joukkoon jäiset katkaravut ja anna kuumentua hetki kannen alla.Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Paista munakas nopeasti öljyssä, pienessä pannussa. Viipaloi munakas ja lisää se valmiin nasi gorengin päälle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kaali katkarapu keräkaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5