Näppärät broilerinugetit

26.5.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Näppärät broilerinugetit

Helpoin tapa tehdä nugetteja on kypsentää ne uunissa. Tarjoa nugetit sormiruokana kasvisten ja dippikastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 3 broilerin fileepihviä
2 75 g voita tai margariinia
3 3 - 4 viipaletta kuivahtanutta vaaleaa leipää
4 3 rkl juustoraastetta
5 0,75 tl suolaa
6 0,5 tl sitruunapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 40 g
Proteiinia 17 g 69 g
Rasvaa 18 g 73 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 138 4552
Energiaa kcal 272 1088

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jauha leipä murusiksi. Leikkaa pihvit 3 x 3 cm:n paloiksi. Sulata rasva mikrossa. Sekoita leipämuruset, juustoraaste ja mausteet keskenään. Kasta broileripalat ensin kunnolla voisulaan ja kääntele sitten leivänmuru-juustoseoksessa. Pane nugetit leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5