Näppärä kurpitsasäilyke

7.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Näppärä kurpitsasäilyke

Kurpitsakuutioita voi tarjota liharuoan lisänä.

Ainekset

10 annosta
1 1 l kurpitsakuutioita
Liemi
1 2 dl vettä
2 2 dl sokeria
3 8 - 10 kpl kokonaista mausteneilikkaa
4 2 kpl kanelitankoa
5 2 dl väkiviinaetikkaa
6 (tillisilppua)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 182 g
Proteiinia 0 g 5 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 319 3190
Energiaa kcal 76 762

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kurpitsa ja poista siemenet ja löysä sisus lusikalla kovertaen. Kuutioi kiinteä malto.

Keitä sokeriliemi mausteiden kanssa. Lisää etikka ja kurpitsakuutiot pieni erä kerrallaan. Keitä kuutiot läpikuultaviksi, nosta tölkkiin ja laita uusi erä kiehumaan.

Siivilöi lopuksi liemi ja kaada tölkkiin kuutioiden päälle. Jos haluat, voit maustaa kerrosten välit tillisilpulla.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kurpitsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5