Nakkivokki

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkivokki

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl (seesami)öljyä
2 2 valkosipulin kynttä
3 450 g pakastevokkivihanneksia
4 2 pakettia lihan makuisia nuudeleita
5 300 g nakkeja
Kastike:
1 1 rkl maissijauhoja
2 2 rkl (seesami)öljyä
3 1 nuudelipussin mausteet
4 1 rkl makeaa thai chilikastiketta
5 1 tl soijakastiketta
6 tarjoiluun tuoretta korianteria halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 162 g
Proteiinia 15 g 61 g
Rasvaa 31 g 124 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 092 8370
Energiaa kcal 500 2000

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy vokkipannussa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista valkosipulia ja vokkivihanneksia öljyssä noin 5 minuuttia. Paloittele nakit joukkoon ja jatka paistamista toiset 5 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta vesi ja anna kuivua lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja, kunnes nuudelit saavat hieman väriä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: nakki vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5