Nakkipasteijat

25.9.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkipasteijat

Ainekset

17 kappaletta
1 1 paketti (400 g) pakasteruis-perunataikinaa
Täyte
1 5 nakkia
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 0,5 punaista paprikaa
6 1 tl paprikajauhetta
7 1 tl oreganoa
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
Voiteluun
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 193 g
Proteiinia 3 g 50 g
Rasvaa 9 g 151 g
Kuitua 1 g 22 g
Energiaa kJ 573 9735
Energiaa kcal 137 2327

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina. Valmista täyte. Leikkaa nakit ja paprika pienen pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon nakit ja paprika sekä mausteet. Kääntele hetki, jotta nakit saavat väriä. Anna jäähtyä. Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla leivinpöydällä. Paina taikinasta halkaisijaltaan 9–10 cm:n pyöreällä muotilla pohjia. Nosta jokaiselle pohjalle lusikallinen täytettä. Paina muotilla tai nipistä reunat hyvin kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin ruskeita.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: nakki pasteijat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5