Nakkikeitto

27.8.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkikeitto

Nakkikeittoon saa uutta makua sulatejuustolla, currylla ja persiljalla.

Ainekset

4 annosta
1 300 g nakkeja
2 0,5 pussia pakasteperuna-keittokasviksia
3 5 - 7 dl vettä
4 2 lihaliemikuutiota
5 100 g kevytsulatejuustoa
6 1 tl currya
7 1 dl tomaattipyreetä
8 ripaus mustapippuria
9 nippu persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 66 g
Proteiinia 17 g 68 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 201 4805
Energiaa kcal 287 1149

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä keittokasviksia 20 minuuttia lihaliemessä. Lisää juusto nokareina ja mausteet ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää paloitellut nakit ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää hienonnettu persilja.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5