Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakkikeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpota arkea valmistamalla nakkikeitto pakastekasviksista. Nopeasti valmistuva keitto saa makua paahdetuista nakeista, sulatejuustosta ja currysta.

Ainekset

400 g
(1 pkt) nakkeja
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
750 g
(1 ps) pakastekeittokasviksia (peruna & keittokasvis)
70 g
(1 prk) Tomaattipyreetä
100 g
sulatejuustoa
1 tl
Currya
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1/2 kpl
ruukkua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele nakit. Paahda ne kuivalla pannulla.

400 g
(1 pkt) nakkeja
2

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Viimeistele silputulla persiljalla. Tarjoa keitto leivän kanssa.

2 kpl
Lihaliemikuutiota
70 g
(1 prk) Tomaattipyreetä
1/2 kpl
ruukkua persiljaa
750 g
(1 ps) pakastekeittokasviksia (peruna & keittokasvis)
1 l
Vettä
100 g
sulatejuustoa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
Currya

Vinkki: Korvaa nakit lenkki- tai siskonmakkaralla.

Miltä maistui?(14 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 27.8.2010
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

309

1292

16,0 g

6,8 g

17,5 g

10,8 g

5,8 g

18,5 g

3,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 l Vettä,

1 tl Currya.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli