Nakkibruschettat

19.9.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkibruschettat

Ainekset

13 kappaletta
1 1 paistovalmis patonki
Täyte
1 nakkia
2 10 - 12 kirsikkatomaattia
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl oliiviöljyä
5 3 rkl hienonnettua basilikaa
6 2 dl mozzarellajuustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 15 g
Proteiinia 4 g 52 g
Rasvaa 7 g 88 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 340 4425
Energiaa kcal 81 1058

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakkeja kuivalla teflonpannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seosta patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta ja ruskista 250-asteissa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5