Nakit ja kevyet uuniranskalaiset

28.2.2006
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakit ja kevyet uuniranskalaiset

Ainekset

4 annosta
1 1 kg perunoita
2 2 rkl öljyä
3 0,75 tl suolaa
4 300 g kevytnakkeja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 170 g
Proteiinia 13 g 53 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 518 6071
Energiaa kcal 363 1451

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori perunat, huuhtele ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Sekoita perunasuikaleet, öljy ja suola kulhossa. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kääntele perunoita kypsymisen aikana lastalla. Lisää nakit perunoiden päälle, kun paistoaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia. Tarjoile tuoreiden kasvisten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: nakki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5