Naan-leivät

7.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Naan-leivät

Ainekset

5 kappaletta
1 2 dl maitoa
2 1 dl turkkilaista jogurttia
3 25 g hiivaa
4 1 tl suolaa
5 2 tl sokeria
6 2 rkl öljyä
7 5 dl vehnäjauhoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 256 g
Proteiinia 10 g 49 g
Rasvaa 10 g 50 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 410 7049
Energiaa kcal 337 1685

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä maito ja jogurtti. Liuota hiiva joukkoon, lisää suola, sokeri, öljy ja vehnäjauhot. Alusta. Anna taikinan kohota noin 20 minuuttia. Jaa taikina paloiksi ja muotoile ne jauhotetuilla käsillä leivinpöydällä pisaran muotoisiksi leiviksi. Paista leivinpaperoidulla  pellillä  250-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Voitele leivän pinta paiston aikana öljyllä. Tarjoile lämpimänä intialaisen ruoan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: leipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5