Myöhäisyön janssoni

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Myöhäisyön janssoni

Ainekset

8 annosta
1 1 kg valmista pakasteperuna-sipulisekoitusta
2 200 g anjovista
3 4 dl kermaa
4 rouhittua mustapippuria
5 Päälle :
6 1 dl juustoraastetta
7 Koristeluun :
8 tuoretta ruohosipulia tai tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 182 g
Proteiinia 13 g 102 g
Rasvaa 10 g 80 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 983 7861
Energiaa kcal 235 1879

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Mausta kerrokset pippurirouheella. Kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa myöhäisillan huikopalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: anjovis kiusaus
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5