Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet muurinpohjaletut

timer-icon60 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Paista pieniä lettuja muurinpohjapannulla. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisukkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.

Ainekset

2 dl
Ohrajauhoja
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 tl
Suolaa
1 l
Punaista maitoa
Margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota tunnista puoleen tuntiin.

Paista muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita räiskäleitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.