Muurikkapaella

15.5.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Muurikkapaella

Ainekset

6 annosta
1 3 dl pitkäjyväistä riisiä
2 300 g broilerin suikaleita
3 1 sipuli
4 2 - 4 valkosipulin kynttä
5 1 punainen paprika
6 2 rkl oliiviöljyä
7 1 rkl paprikajauhetta
8 chiliä tai cayennenpippuria
9 1 pussi (0,5 g) sahramia
10 100 g pakasteherneitä
11 200 g katkarapuja
12 1 prk (200 g) simpukoita
13 2 dl kanalientä
14 sitruunalohkoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 236 g
Proteiinia 24 g 143 g
Rasvaa 9 g 55 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 415 8490
Energiaa kcal 338 2029

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna, Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä riisi etukäteen kypsäksi liha- tai kanaliemessä ja säilytä jääkaapissa. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä muurikassa. Lisää sipuli ja paprika ja kypsennä muutama minuutti. Lisää pannuun mausteet, riisi, herneet, katkaravut sekä simpukat liemineen. Sekoita ainekset keskenään ja kuumenna hyvin. Jos paella tuntuu kuivalta, lisää tilkka kanalientä. Tarkista maku. Koristele ruoka sitruunanlohkoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5