Mutakakkuleivokset

27.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mutakakkuleivokset

Ainekset

20 annosta
1 2 kpl pakastemutakakkua (Frödinge)
Kuorrutus
1 2 prk (à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 2 dl tomusokeria
3 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
4 1 rkl sitruunamehua
Koristeeksi
1 2 dl pähkinöitä (pähkinäsekoitusta)
2 hienoksi raastettua sitruunankuorta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 138 g
Proteiinia 2 g 41 g
Rasvaa 7 g 136 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 406 8111
Energiaa kcal 97 1939

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota kakut jääkaappiin sulamaan noin tuntia ennen tarjoilua. Leikkaa kakut puolijäisinä 10 viipaleeksi. Siirrä viipaleet vadille.Valmista kuorrutus. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella kulhossa. Lisää tomusokeri ja vatkaa tasaiseksi. Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä ja kuivaa se hyvin. Raasta sitruunan kuori hienoksi ja purista siitä mehu. Lisää kuorrutukseen sitruunankuori ja -mehu. Nosta nokare kuorrutusta kullekin viipaleelle. Koristele pähkinöillä ja halutessasi sitruunankuorella. Säilytä viileässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: leivos suklaa suklaakakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5