Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

8.7.2018
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Kun maustat tuorepuuron vaniljasokerilla ja kardemummalla, se maistuu mustikkapiirakalta. Valmista välipala jo edellisenä iltana, niin hiutaleet ehtivät turvota pehmeäksi puuroksi.

Ainekset

2 annosta
1 4 dl kaura- tai soijavalmistetta (”jogurttia”)
2 2 rkl juoksevaa hunajaa
3 1 tl vaniljasokeria
4 0,25 tl (¼ tl) kardemummaa
5 2 dl mustikoita (pakaste)
6 1 dl pikakaura-ruishiutaleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 60 g 120 g
Proteiinia 10 g 19 g
Rasvaa 2 g 3 g
Kuitua 4 g 9 g
Energiaa kJ 1 234 2469
Energiaa kcal 295 590

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kaada kauravalmiste kulhoon. Lisää hunaja, vaniljasokeri ja kardemumma. Sekoita.
  • Lisää mustikat ja puurohiutaleet. Sekoita. Laita seos jääkaappiin vähintään tunniksi, jolloin puurohiutaleet turpoavat ja mustikat sulavat. Voit tehdä tuorepuuron tekeytymään jo edellisenä iltana.
  • Sekoita ja jaa puuro kahteen annoskulhoon.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5