Mustikkapaistos

5.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikkapaistos

Ainekset

1 125 g leivontamargariinia
2 1,5 dl sokeria
3 1 muna
4 2 dl vehnäjauhoja
5 1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 0,75 - 1 l mustikoita
2 2 dl sokeria
3 1 rkl perunatärkkelysjauhoja

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 425 g
Proteiinia 23 g
Rasvaa 110 g
Kuitua 20 g
Energiaa kJ 11685
Energiaa kcal 2793

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja hiukan jauhoja vatkaten. Sekoita loput jauhot ja leivinjauhe, ja lisää seos taikinaan. Kaada taikina paistosvuokaan ja painele jauhotetuin käsin sen pohjalle ja reunoille.Sekoita mustikoihin sokeri ja perunajauhot. Levitä seos taikinan keskelle. Kypsennä piirasta 175-asteisen uunin alaosassa noin 30 minuuttia. Jos vuoka on paksua keramiikkaa, on kypsymisaika pitempi kuin ohutta peltivuokaa käyttäen.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5