Mustikkamysli

10.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikkamysli

Ainekset

1 8 dl neljän viljan hiutaleita
2 2 dl leseitä (esim. kaura-)
3 1 dl auringonkukansiemeniä
4 1,5 dl kookoshiutaleita
5 80 g mantelirouhetta
6 2 dl vettä
7 1,5 dl ruokosokeria
8 0,75 dl auringonkukkaöljyä
Lisäksi
1 1 dl rusinoita
2 1 dl tuoreita tai kuivattuja mustikoita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 380 g
Proteiinia 90 g
Rasvaa 178 g
Kuitua 67 g
Energiaa kJ 14622
Energiaa kcal 3495

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Kuumenna kattilassa vesi, sokeri ja öljy sekoittaen, kunnes sokeri on täysin sulanut. Levitä kuivat aineet leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta neste ohuena nauhana kuivien aineiden päälle ja sekoita samalla käännellen.Paahda mysliä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes seos saa kauniin värin. Sekoita ainakin kolme kertaa paahtumisen aikana. Anna myslin jäähtyä ja lisää rusinat ja kuivatut mustikat. Säilytä kuivassa paikassa. Tuoreet mustikat lisätään suoraan jogurtin tai viilin sekaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: mustikka mysli rusina
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5