Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikkamysli

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Desilitraa
Fork and knife
15 Desilitraa

Ainekset

8 dl
Neljän viljan hiutaleita
2 dl
Leseitä (esim. kaura-)
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita
80 g
Mantelirouhetta
2 dl
Vettä
1 1/2 dl
Ruokosokeria
3/4 dl
Auringonkukkaöljyä

Lisäksi

1 dl
Rusinoita
1 dl
Tuoreita tai kuivattuja mustikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Kuumenna kattilassa vesi, sokeri ja öljy sekoittaen, kunnes sokeri on täysin sulanut. Levitä kuivat aineet leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta neste ohuena nauhana kuivien aineiden päälle ja sekoita samalla käännellen.Paahda mysliä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes seos saa kauniin värin. Sekoita ainakin kolme kertaa paahtumisen aikana. Anna myslin jäähtyä ja lisää rusinat ja kuivatut mustikat. Säilytä kuivassa paikassa. Tuoreet mustikat lisätään suoraan jogurtin tai viilin sekaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.