Mustikkahillo

21.7.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikkahillo

Ainekset

1 2 l mustikoita
2 3 rkl vettä
3 6 dl hillosokeria
4 1 tl vaniljasokeria, halutessasi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 586 g
Proteiinia 6 g
Rasvaa 7 g
Kuitua 40 g
Energiaa kJ 10335
Energiaa kcal 2470

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Edullinen
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Marjat
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa peratut marjat ja vesi kattilaan ja kuumenna, kunnes muodostuu höyryä. Lisää sokeri sekoittaen. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

Anna jäähtyä puolisen tuntia. Poista pinnalle muodostunut vaahto.

Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan. Sulje kannet heti ja anna jäähtyä. Säilytä viileässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo mustikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5