Mustikka-riisimuffinit

27.12.2013
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikka-riisimuffinit

Ainekset

10 kappaletta
1 2 kananmunaa
2 1,5 dl sokeria
3 4 dl riisijauhoja
4 1,5 tl leivinjauhetta
5 0,5 tl suolaa
6 2 tl vaniljasokeria
7 1 dl maitoa
8 0,5 dl (50 g) juoksevaa kasviöljyvalmistetta
9 2 dl jäisiä mustikoita
Koristeeksi
1 tomusokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 314 g
Proteiinia 3 g 31 g
Rasvaa 5 g 53 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 784 7836
Energiaa kcal 187 1873

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: tomusokeria

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne vaahtoon vuorotellen maidon ja rasvan kanssa. Sekoita joukkoon jäiset mustikat. Jaa seos muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Koristele tomusokerilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5