Mustikka-persikkapaistos

23.10.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikka-persikkapaistos

Ainekset

4 annosta
1 0,25 dl sokeria
2 0,5 dl perunajauhoja
3 200 g (4 dl) mustikoita
4 1 prk (425/240 g) persikoita
5 1 rkl sitruunamehua
Muruseos:
1 2 dl vehnäjauhoja
2 0,5 dl fariinisokeria
3 0,5 dl sokeria
4 0,5 tl kanelia
5 100 g margariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 64 g 254 g
Proteiinia 4 g 17 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 928 7712
Energiaa kcal 461 1843

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita sokeri ja jauhot kulhossa. Lisää mustikat, paloitellut persikat ja sitruunanmehu. Voitele piirasvuoka tai annosvuoat. Annostele seos kuuteen kulhoon tai levitä piirasvuokaan. Valmista muruseos. Sekoita jauhot, sokerit ja kaneli kulhossa. Lisää pehmeä margariini joukkoon. Muotoile seoksesta nokareita ja nostele ne mustikka-persikka seoksen päälle. Paista pieniä vuokia uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia ja piirasvuokaa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5