Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat

25.1.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustekalanakit, ketsuppidippi ja melonikukat

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti (n.300 g) kuorettomia nakkeja
Ketsuppidippi
1 1 dl ketsuppi
2 0,5 dl majoneesia
Melonikukat
1 0,25 vesimelonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 67 g
Proteiinia 5 g 41 g
Rasvaa 10 g 77 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 591 4729
Energiaa kcal 141 1130

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita nakit. Leikkaa jokaisesta leikatusta päästä ristiviillot, jotka ylettyvät puoleen väliin nakkia. Leikkaa vielä varoen terävällä pikkuveitsellä leikkuulautaa vasten jokainen sakara puolikkaaksi ohueksi lonkeroksi.Nosta nakit leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Sekoita ketsupista ja majoneesista dippikastike. Viipaloi meloni ja paina jokaisesta viipaleesta kukanmuotoisella piparkakkumuotilla melonikukkia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: majoneesi nakki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5