Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustaherukka-suklaabrowniet

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakastemustaherukoita (200 g)
150 g
Margariinia
200 g
Tummaa suklaata
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna herukoiden vähän sulaa. Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi joukkoon yhdistetyt kuivat aineet. Lisää sekoittaen suklaaseos. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille (noin 25 x 35 cm). Ripottele päälle herukat. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

236

987

11,5 g

4,1 g

28,6 g

18,6 g

1,5 g

3,7 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Vaniljasokeria,

1 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli