Mustaherukka-fetasalaatti

25.7.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustaherukka-fetasalaatti

Mustaherukat tuovat raikkautta ja kirpeyttä fetasalaattiin. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike, joka sopii muillekin salaateille.

Ainekset

4 annosta
1 200 g mustaherukoita
2 1 rasia punaisia kirsikkatomaatteja
3 1 ruukku jääsalaattia
4 0,5 kurkkua
5 1 keltainen paprika
6 200 g fetajuustoa
7 1,5 rkl oliiviöljyä
8 1 rkl punaviinietikkaa
9 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 10 g 41 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 6 g 24 g
Energiaa kJ 940 3760
Energiaa kcal 225 899

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista herukat. Pese ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Pilko kurkku ja paprika. Lisää kasvikset salaatin joukkoon ja ripottele päälle herukat. Nosta joukkoon paloiteltu fetajuusto. Sekoita öljystä, punaviinietikasta ja mausteista kastike ja valuta se salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5