Murekepyörykät wokissa

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Murekepyörykät wokissa

Ainekset

4 annosta
1 4 - 5 dl kalamurekeseosta
2 1 - 2 rkl tillisilppua
3 1 tl viherpippureita murskattuna
4 1 rkl öljyä
Lisäksi:
1 1 rkl öljyä
2 1 valkosipulin kynsi
3 2 - 3 porkkanaa
4 1 sipuli
5 1 pieni kukkakaali
6 1 kesäkurpitsa
7 1 omena
8 100 - 200 g herneitä tai papuja
9 1 dl auringonkukansiemeniä
10 suolaa ja mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 77 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 9 g 36 g
Energiaa kJ 898 3592
Energiaa kcal 215 859

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala, Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita murekeseokseen tillisilppu ja pippurirouhe. Pyöritä seoksesta kylmään veteen kastelluin käsin pullia ja kypsennä ne öljyssä wok-pannulla joka puolelta. Käytä keskilämpöä.Nosta pyörykät sitten hetkeksi pannusta ja kypsennä siinä kasvikset. Kuori ja viipaloi porkkanat ja sipuli. Lohko kukkakaali. Paloittele kesäkurpitsa ja omena. Lisää wokkiin öljyä ja paloiteltu valkosipulinkynsi. Kuumenna. Lisää kasviksia erä kerrallaan ja kypsennä ne nopeasti sekoittaen pinnaltaan kypsiksi. Älä kypsennä liikaa.Lisää lopuksi kasvisten sekaan kypsät kalapyörykät, auringonkukansiemenet ja mausteet. Tarjoa heti suoraan wokista.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5