Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Murekepyörykät wokissa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 5 dl
Kalamurekeseosta
1 - 2 rkl
Tillisilppua
1 tl
Viherpippureita murskattuna
1 rkl
Öljyä

Lisäksi:

1 rkl
Öljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 - 3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Pieni kukkakaali
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Omena
100 - 200 g
Herneitä tai papuja
1 dl
Auringonkukansiemeniä
Suolaa ja mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita murekeseokseen tillisilppu ja pippurirouhe. Pyöritä seoksesta kylmään veteen kastelluin käsin pullia ja kypsennä ne öljyssä wok-pannulla joka puolelta. Käytä keskilämpöä.Nosta pyörykät sitten hetkeksi pannusta ja kypsennä siinä kasvikset. Kuori ja viipaloi porkkanat ja sipuli. Lohko kukkakaali. Paloittele kesäkurpitsa ja omena. Lisää wokkiin öljyä ja paloiteltu valkosipulinkynsi. Kuumenna. Lisää kasviksia erä kerrallaan ja kypsennä ne nopeasti sekoittaen pinnaltaan kypsiksi. Älä kypsennä liikaa.Lisää lopuksi kasvisten sekaan kypsät kalapyörykät, auringonkukansiemenet ja mausteet. Tarjoa heti suoraan wokista.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.