Mureat vartaat

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mureat vartaat

Ainekset

4 annosta
1 300 g naudan ulkofileetä
2 400 g porsaan sisäfileetä
3 170 g pekonia
4 4 sipulia
Marinadi:
1 4 rkl soijaa
2 2 rkl öljyä
3 1 rkl punaviinietikkaa
4 1 rkl siirappia
5 0,5 tl kanelia
6 0,25 tl chilijauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 32 g
Proteiinia 44 g 174 g
Rasvaa 30 g 121 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 997 7988
Energiaa kcal 477 1909

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa fileet reiluiksi pihveiksi poikkisyin ja nuiji kevyesti. Leikkaa pihvit reiluiksi paloiksi. Valmista marinadi. Pane lihapalat marinoitumaan kulhoon muutamaksi tunniksi. Leikkaa sipulit suuriksi lohkoiksi. Kääräise pekoniviipaleet sipulilohkojen ympärille. Pujota grillitikkuihin vuorotellen lihoja ja pekonisipuleita. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen 8-10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5