Munakokkeli-anjovisleivät

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Munakokkeli-anjovisleivät

Ainekset

4 annosta
1 4 viipaletta ruisleipää
2 8 - 12 anjovisfileetä
3 2 rkl silputtua ruohosipulia
4 (kapriksia)
5 1,5 rkl voita
Munakokkeli
1 1 rkl voita
2 4 kananmunaa
3 1 dl kermamaitoa
4 0,5 tl suolaa
5 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 71 g
Proteiinia 15 g 60 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 148 4594
Energiaa kcal 274 1098

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee munakokkeli. Sekoita munat, kerma ja mausteet keskenään. Sulata rasva kattilassa ja kaada munaseos kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla seosta sekoitellen. Kun seos on hyytynyt, mutta vielä kosteaa ja kermaista, ota kattila pois levyltä.

Paista leivät voissa ja nosta lautasille, lusikoi päälle munakokkelia, lisää pinnalle anjoviksia, ruohosipulisilppua ja koristele halutessasi kapriksilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5