Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoisogratiini

timer-icon60 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen ja mausteinen munakoisogratiini valmistuu helposti uunissa. Levitä ainekset kerroksiksi toistensa päälle lasagnen tavoin.

Ainekset

2 kpl
Munakoisoa
1 rkl
Suolaa
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin kuumalla pannulla öljyssä kaunis väri.

2 kpl
Munakoisoa
Öljyä
2

Sekoita mascarponejuusto, maito ja juustoraaste. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoja ja tomaattikastiketta. Levitä pinnalle tomaattikastiketta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(400 ml) tomaatti-pastakastiketta
1 rkl
Suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

35

145

1,5 g

0,8 g

3,0 g

3,0 g

1,7 g

1,2 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Suolaa,

1 dl Juustoraastetta,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli