Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mummon salaatti

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

100 g
(1 ps) Keräsalaattia
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 kpl
Kurkkua
200 g
(1 pkt) kirsikkatomaatteja

Kastike

1 dl
Kuohukermaa
2 tl
Väkiviinaetikkaa
1 tl
Sinappia
1 tl
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta keräsalaatti. Revi salaatti vadille.

100 g
(1 ps) Keräsalaattia
2

Kuori ja halkaise kananmunat. Irrota keltuaiset ja siirrä kulhoon. Viipaloi valkuaiset ja ripottele salaatille.

2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
3

Pilko kurkku ja tomaatit ja nostele salaatin päälle.

1/2 kpl
Kurkkua
200 g
(1 pkt) kirsikkatomaatteja
4

Hiero keltuaiset tasaiseksi haarukalla. Sekoita kerma keltuaisten joukkoon vähin erin. Mausta etikalla, sinapilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Valuta kastike salaatin päälle.

1 dl
Kuohukermaa
2 tl
Väkiviinaetikkaa
1 tl
Sinappia
1 tl
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

144

601

11,5 g

6,5 g

4,5 g

4,5 g

1,3 g

4,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli