Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mozzarellakala

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Kalafileetä
1/2 dl
Tomaattisosetta
2 tl
Sitruunanmehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 rkl
Aurinkokuivattuja tomaatteja

Kuorrutus

150 g
Mozzarellaa viipaleina

Koristeluun

Tilliä tai basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta kalafilee voideltuun uunivuokaan.Sekoita tomaattisoseen joukkoon paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, sitruunanmehu ja mausteet.Levitä seos fileen päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.Ota kalafilee uunista ja nosta mozzarellaviipaleet pinnalle. Kuorruta 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.Koristele tillillä tai basilikalla ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.