Mozzarellakala

27.12.2004
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mozzarellakala

Ainekset

4 annosta
1 600 g kalafileetä
2 0,5 dl tomaattisosetta
3 2 tl sitruunanmehua
4 0,5 tl suolaa
5 0,25 tl mustapippuria
6 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
Kuorrutus
1 150 g mozzarellaa viipaleina
Koristeluun
1 tilliä tai basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 36 g 142 g
Rasvaa 35 g 139 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 919 7677
Energiaa kcal 459 1835

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta kalafilee voideltuun uunivuokaan.Sekoita tomaattisoseen joukkoon paloitellut aurinkokuivatut tomaatit, sitruunanmehu ja mausteet.Levitä seos fileen päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.Ota kalafilee uunista ja nosta mozzarellaviipaleet pinnalle. Kuorruta 225 asteessa noin 5-7 minuuttia.Koristele tillillä tai basilikalla ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala mozzarella
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5