Mökkiläisen perunarieskat

25.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mökkiläisen perunarieskat

Ainekset

9 kappaletta
1 1 pussi (80 g) perunasosehiutaleita (Mummon)
2 3 dl vettä
3 2,5 dl sämpyläjauhoja
4 1 tl suolaa
5 2 rkl öljyä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 143 g
Proteiinia 2 g 20 g
Rasvaa 3 g 30 g
Kuitua 1 g 13 g
Energiaa kJ 435 3914
Energiaa kcal 104 935

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita perunahiutaleista ja kiehuvasta vedestä muusi. Anna hetken aikaa jäähtyä. Sekoita joukkoon sämpyläjauhot, suola ja öljy ja sekoita taikinaksi. Muotoile ohuita pieniä rieskoja ja paista kuivalla paistinpannulla tai muurinpohjapannulla molemmin puolin, kunnes pinta saa kauniin värin. Rieskat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5