Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mökkiläisen lihapannu säilykelihasta

Ainekset

4 annosta
1 2 tl öljyä
2 1 sipuli
3 1 prk (400g) naudan- ja sianlihavalmistetta
4 3 valkosipulin kynttä
5 2 rkl tomaattisosetta
6 1 prk (120g) smetanaa
7 pippuria
8 yrttejä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 9 g
Proteiinia 20 g 78 g
Rasvaa 32 g 129 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 564 6258
Energiaa kcal 374 1496

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Kastikkeet, Säilöntä
Pääruoka-aine Sianliha, Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Leikkaa lihasäilyke kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, tomaattisoseella, pippurilla ja smetanalla. Tarjoile nopeasti kypsyvän riisin ja kasvisten kanssa.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5