Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mokka-valkosuklaamousse

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Valkosuklaata
3 dl
Kuohukermaa
1 1/2 rkl
Pikakahvijauhetta
1 1/2 rkl
Sokeria

Lisäksi

4 kpl
Säilykepäärynän puolikasta

Päälle

Kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele suklaa. Kiehauta kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa vähintään noin neljän tunnin ajan tai yön yli. Vaahdota seos. Pursota tai nostele mousse kulhoihin. Koristele päärynällä ja kaakaojauheella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

455

1904

35,0 g

22,8 g

29,3 g

28,3 g

4,8 g

3,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 rkl Pikakahvijauhetta,

Kaakaojauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli