Mokka-suklaamarengit

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mokka-suklaamarengit

Ainekset

10 kappaletta
1 50 g tummaa suklaata
2 2 tl pikakahvijauhetta
3 4 kananmunanvalkuaista
4 2 dl sokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 197 g
Proteiinia 2 g 16 g
Rasvaa 2 g 16 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 420 4195
Energiaa kcal 100 1003

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Brunssi
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele suklaa ja sulata mikrossa alhaisella teholla puoli minuuttia kerrallaan. Sekoita välillä, kunnes suklaa on täysin sulanut. Sekoita joukkoon kahvijauhe.Mittaa valkuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella tiiviiksi ja pysyväksi vaahdoksi. Valuta jäähtynyt suklaa vaahdon joukkoon ja nostele seos kevyesti sekaisin. Pursota tai nostele vaahdosta kokkareita leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.Paista 100-asteisessa uunin keskitasossa 2 tuntia. Sammuta uuni ja anna marenkien kuivua jälkilämmössä yön yli, uunin luukku hieman raollaan.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: marenki suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5