Minttusuklaatryffelit

1.10.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttusuklaatryffelit

Ainekset

25 kappaletta
1 200 g tummaa suklaata
2 3 (á 18 g) pätkis-suklaapatukkaa
3 1 dl kuohukermaa
Pinnalle
1 kaakaojauhetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 140 g
Proteiinia 1 g 16 g
Rasvaa 5 g 113 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 275 6865
Energiaa kcal 66 1641

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Rouhi suklaa ja patukat. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon suklaat. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Kaada suklaaseos kulhoon jäähtymään. Peitä kelmulla ja nosta viileään muutamaksi tunniksi, kunnes suklaata on helppo käsitellä. Nosta ruokalusikallinen suklaamassaa ja pyörittele käsin pyöreähköjä kuulia. Pyörittele kuulat kaakaojauheessa. Säilytä tryffelit ilmatiiviissä rasiassa viileässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5