Minttuiset jauhelihakepakot

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttuiset jauhelihakepakot

Nämä kepakot saavat makua mintusta ja persiljasta. Tarvitset jauhelihakepakoihin puisia grillitikkuja.

Ainekset

8 annosta
1 400 g naudan jauhelihaa
2 2 rkl hienonnettua persiljaa
3 2 tl kuivattua minttua
4 0,5 tl jauhettua maustepippuria
5 0,25 tl jauhettua kanelia
6 1 tl suolaa
7 1 kananmuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 10 g 83 g
Rasvaa 9 g 74 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 518 4140
Energiaa kcal 124 990

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen.

Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5